Familie-kijkers moeten niet van hem weten: “hij is een schijnheiligaard”

De relatie tussen Vanessa en Mathias in ‘Familie’ gaat vaak over de tongen bij mensen. De ene vindt een man als Mathias perfect voor Vanessa, de andere vindt dat ze beter bij Benny zou passen. Maar toch zijn er heel wat vrouwen die niet van Mathias moeten weten. Zo blijkt uit reacties op verschillende fora en in Tv Familie.

“Mathias is verstikkend. En hij is helemaal niet aan het luisteren wanneer Vanessa haar zegje doet”, klinkt het bij de fans. En dat is nog maar een begin. “Wacht maar tot Mathias weer zijn kuren krijgt, die valsaard” of “Mathias is en blijft een manipulator en een schijnheiligaard!”

Het kan natuurlijk zijn dat Mathias ondertussen is veranderd en zijn leven heeft gebeterd. Het ziet er naar uit dat hij Vanessa toch echt graag ziet en gewoon wat moet afkicken van zijn werk. Maar daar hebben de kijkers geen oren naar en zij zijn ervan overtuigd dat de relatie tussen Mathias en Vanessa snel voorbij zal zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts