Familie-actrice werkt aan opvallend boek: “nog geen negatieve reacties gekregen”

Tijdens de lockdownperiode nam actrice Cathérine Kools een drastische beslissing. Ze zou alcohol volledig uit haar leven verbannen. En met succes, want ondertussen is ze al meer dan 540 dagen gestopt met het drinken van alcohol.

Kools krijgt heel wat positieve reacties op haar alcoholstop. Als een pretbederver op een feestje wordt ze niet aanzien en mensen tonen een grote bewondering. “Ik heb nog geen negatieve reacties gekregen. Er is altijd begrip. En omgekeerd ook, ik zal nooit iemand scheef bekijken omdat hij of zij wel alcohol drinkt”, vertelt Cathérine in Dag Allemaal.

Haar keuze om geen alcohol meer te drinken kan rekenen op heel wat aanmoediging van vrienden en familie. Heel wat mensen laten Cathérine weten dat ze zo’n alcoholstop ook wel zouden zien zitten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts