Familie-actrice Vicky Versavel worstelt met schuldgevoel: “het lukte niet meer”

Vicky Versavel speelde jarenlang Brenda in Familie, maar sinds ze afscheid nam van die rol verdween de actrice uit de spotlights. In Dag Allemaal onthult Vicky hoe ze al een tijd met een schuldgevoel worstelt…

Vijf jaar geleden gingen Vicky Versavel en haar grote liefde Werner uit elkaar. En die keuze had een enorme impact op haar leven…

“Ik ben nu een alleenstaande mama van twee pubers. Mijn dochter is net 18 geworden, mijn zoon is 15.” En sinds die echtscheiding heeft Vicky Versavel een probleem…

“Ja, wij zijn intussen al vijf jaar uit elkaar en ik zit nog altijd met een schuldgevoel tegenover de kinderen”, geeft Vicky Versavel toe in Dag Allemaal.

“Van de breuk zelf heb ik geen spijt, maar ik vind ’t enorm jammer voor Lore en Lothar dat hun ouders niet meer samen zijn.” Over de echtscheiding kan de voormalige Familie-actrice kort zijn…

Er was geen derde in het spel en echte ruzie was er niet. Maar het lukte als koppel gewoon niet meer om de gulden middenweg te vinden. En zo werd het moeilijk om nog langer samen te blijven, onthult Vicky Versavel in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts