Familie-actrice na ontslag: “ik verloor mijn vrienden…”

Vicky Versavel herinneren de Familie-kijkers zich allemaal nog als Brenda. Haar ontslag bij Familie kwam hard aan…

“Klopt”, klinkt het bij de actrice in Dag Allemaal. “Ik was niet alleen mijn job kwijt, maar ook een hechte groep vrienden.” Want één ding wil Vicky benadrukken…

“Bij ‘Familie’ kwam ik destijds in een warm nest terecht, ook achter de schermen. Dat was letterlijk familie.” En dan krijgt Vicky Versavel het plots even moeilijk…

“Zie, ik word er nog altijd emotioneel van”, aldus Vicky Versavel in Dag Allemaal. En dan doet de actrice één pijnlijke vaststelling…

“Op m’n laatste draaidag was ’t van: ‘Vicky, we bellen, hé. We verliezen elkaar niet uit het oog.’ Daar is allemaal niks van in huis gekomen. Maar dat is heel normaal, ieder heeft zijn eigen leven”, klinkt het nuchter bij Vicky Versavel in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts