Familie-actrice: “mijn zoon vond dat ik er niet genoeg voor hem was”

Hilde Van haesendonck kennen we allemaal nog als ‘Jenny’ uit Familie, maar ook haar zoon Seppe Nobels is natuurlijk bekend als chef-kok. In Primo klinkt nu een opvallend commentaar van Seppe op zijn moeder…

“Seppe vindt dat jij er vroeger vaak niet was voor hem”, legt Primo voor aan Hilde Van haesendonck. De actrice reageert als volgt…

“Omdat ik ’s avonds en in het weekend meestal niet thuis was, ja. Want ik moest in het theater spelen”, verduidelijkt Hilde in Primo. De actrice beseft wat ze fout deed…

“Ik zeg ook soms tegen Seppe, en tegen onze dochter Ellen: ‘Sorry dat ik er te weinig was voor jullie…’” Al wil Hilde Van haesendonck één element benadrukken…

“Ellen is germaniste en geeft les in een middelbare school in Mechelen. Ik ben trots op mijn beide kinderen. Ze hebben me vier prachtige kleindochters geschonken, die zijn 14, 15, 16 en 19 jaar”, klinkt het liefdevol bij Hilde Van haesendonck in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts