Familie-actrice Marianne Devriese over Pippa : “dan wordt ze hysterisch”

Marianne Devriese werkt tegenwoordig achter de schermen bij Familie, maar nog steeds leeft Vlaanderen erg mee met haar dochtertje Pippa…

Pippa lijdt aan een ernstige genetische aandoening, en als gevolg daarvan heeft ze ook een vorm van autisme.

“Ons meisje vraagt constante zorg”, vertelde Marianne Devriese daarover in Het Laatste Nieuws.

“Pippa kan hysterisch worden. Iets gaan eten, op reis gaan, samen ergens naartoe gaan: da’s moeilijk”, publiceert TV Familie een uitspraak van de voormalige Familie-actrice.

“Je krijgt van die blikken: ‘Weer ouders die hun kind niet onder controle hebben.” Maar dat klopt natuurlijk niet, benadrukt Marianne Devriese.

“Pippa is het gelukkigste meisje dat je je kan inbeelden. Grappig, tjokvol empathie. Ze doet je lachen en ze zou liefst de hele dag knuffelen”, lezen we een warme uitspraak van Marianne Devriese over haar jongste dochter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts