Familie-actrice Margot Hallemans: “ze hebben me bang gemaakt”

Margot Hallemans beleefde onlangs haar eerste soloreis buiten Europa toen ze naar Zuid-Afrika trok. Al was niet iedereen daar enthousiast over…

De Familie-actrice trok naar Zuid-Afrika voor het huwelijk van een vriendin, maar deed er ook vrijwilligerswerk én ging er op roadtrip. Maar daarvoor kreeg ze een stevige waarschuwing…

“Op voorhand had ik wilde verhalen gehoord en hadden sommigen me zelfs bang gemaakt om alleen te reizen”, geeft Margot Hallemans toe in TV Familie. Maar één ding wil de actrice rechtzetten…

Alle waarschuwingen bleken onterecht. “Ik heb ginder helemaal kunnen genieten van de positieve vibe en vriendelijkheid van de mensen. Ik heb me geen enkele keer onveilig gevoeld”, benadrukt de Familie-actrice in het weekblad. En daar wil ze nog één belangrijk feit aan toevoegen…

“Alleen voelde ik me ook niet, want ik kwam voortdurend andere reizigers en locals tegen. Het is één groot en geslaagd avontuur geworden”, klinkt het enthousiast bij Margot Hallemans in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts