Familie-actrice Jools Jatta Janssens: “zenuwachtig voor die eerste kus”

Jools Jatta Janssens heeft zich als Jamila al snel in de harten van de Familie-kijkers genesteld. Zeker nu ze een koppeltje vormt met Jelle Van den Bossche, gespeeld door Maarten Cop… Maar daar horen wel kusscènes bij…

“Eerst was ik daar heel zenuwachtig voor”, geeft Jools Jatta Janssens toe in Dag Allemaal. “Maar ik word goed begeleid.”

“Caroline Maes is onze intimiteitscoach. Ze staat soms mee op de set, omdat het onwennig kan zijn om zo’n scène te spelen”, verduidelijkt de jonge Familie-actrice in Dag Allemaal. De tips van Caroline Maes zijn duidelijk…

“Ze zegt dan: ‘Ontspan je’”, onthult Jools Jatta Janssens in Dag Allemaal. Al is er ook een klik met tegenspeler Maarten Cop…

“Het helpt ook dat Maarten Cop, die Jelle speelt, een keichille gast is. De stress viel snel weg zodra we onze eerste kusscène speelden”, aldus Jools Jatta Janssens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts