Familie-actrice Jools Jatta Janssens: “dat heb ik nog nooit gedaan”

Jools Jatta Janssens speelt ‘Jamila’ in Familie en Jamila is erg extravert, rookt en drinkt. Herkent Jools zich daarin?

“Jamila is heel extravert, ik ben meer introvert”, onthult Jools in Dag Allemaal. Al wil ze daar meteen een nuancering bij toevoegen…

“Maar ik ben ook wel een pubermeisje dat soms een grote mond durft op te zetten tegen haar mama, zoals Jamila”, geeft de jonge actrice toe. Maar die andere zaken…?

“Wiet smoren, dat heb ik nog nooit gedaan. Ik drink weleens, maar ik overdrijf nooit. Ik ga ook niet uit of zo. Ik blijf liever thuis”, geeft Jools Jatta Janssens toe in Dag Allemaal. Al geeft Jools toe dat ze niet islamitisch is opgevoed…

“M’n mama is atheïst en ik ben nog zoekende”, vertelt Jools in Dag Allemaal, over haar Antwerpse mama en Gambiaanse vader. “Ik eet wel geen varkensvlees, en ik heb ook al meegedaan aan de ramadan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts