Familie-actrice in de wolken na (korte) terugkeer: “hier zó van genoten!”

Ophef bij de trouwe kijkers van Familie toen Hilde Van haesendonck (Jenny) en Ludo Hellinx (Patrick) ontslagen werden. Maar nu stonden ze beide nog eens op de set. Al ervaarden ze dat beide anders…

Patrick en Jenny doken even weer op in Familie naar aanleiding van het huwelijk van Benny en Samira. Actrice Hilde Van haesendonck reageert enthousiast…

“Ik heb ervan genoten”, geeft de actrice volmondig toe in Primo. Hilde geeft toe dat mensen haar vaak aanklampen met de vraag wanneer ze nog eens zou opduiken in Familie en eindelijk was het zover. Over haar korte tijd terug op de set vertelt Hilde Van haesendonck het volgende…

“Voor mij voelde dat als thuiskomen. Ik was zo blij om iedereen van de ploeg nog eens te zien. Ik had weinig tekst, maar heb me echt geamuseerd”, aldus Hilde Van haesendonck in Primo. Ludo Hellinx reageerde anders…

“Hij stond er eerst wat weigerachtig tegenover om op zo’n trouwfeest amper een paar zinnetjes te komen zeggen. Maar achteraf was hij wel blij. De sfeer was zo ontspannen dat ook hij ervan genoot”, durft Hilde Van haesendonck stiekem toegeven in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts