Familie-actrice in beeld als nieuw K3’tje?

Cyra Gwynth zullen de Familie-kijkers allemaal kennen als ‘Yoko’ uit de VTM-serie, maar de actrice blijkt ook een muzikaal verleden te hebben…

“Als kind droomde ik ervan om op een podium te staan. Ik was fan van K3”, onthult de Familie-actrice in Dag Allemaal.

“Toen ik hoorde dat Karen Damen m’n moeder in ‘Familie’ zou zijn, was ’t wel effe slikken”, durft Cyra Gwynth toegeven. “Ik was nerveus. Maar ’t is echt tof om met haar te spelen.” En Cyra was ook al vóór Familie op de buis te zien…

Zo deed Cyra Gwynth op haar 18de mee aan The Voice van Vlaanderen waar ze in het team van Regi zou belanden. Cyra schopte het zelfs tot in de battles en muziek is altijd een passie gebleven…

Eind dit jaar zal Cyra Gwynth immers haar debuutalbum uitbrengen. “Ik hou me vooral met oldskool r&b en indie music bezig”, licht de Familie-actrice al een tipje van de sluier op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts