Familie-actrice excuseert zich: “dat lukt me niet…”

Jools Jatta Janssens zien we in Familie aan het werk als ‘Jamila’ en blijkbaar lijkt de jonge actrice heel wat op haar Familie-collega Karen Damen…

De Familie-actrice onthult in Story de slechte gewoonte waar ze dringend komaf mee zou moeten maken. En dat is er eentje waar Karen Damen wel begrip voor zou kunnen opbrengen…

“Te laat komen”, zucht Jools Jatta Janssens als Story polst wat één van haar slechte gewoontes is.

“Sinds ik mij kan herinneren, kom ik meestal te laat op school of op afspraakjes met vriendinnen. Hoe vroeg ik ook opsta, ik vind altijd een manier om te laat te komen”, geeft Jools Jatta Janssens toe in Story. Al is ze op de set van Familie niet de enige met die slechte gewoonte…

Ook Karen Damen is haast ‘berucht’ doordat ze overal te laat komt. Al heeft Karen dan het voordeel dat ze op amper vijf minuutjes van de set van Familie woont.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts