Familie-actrice doodziek: “toch kreeg ik plots enorm veel kritiek”

Vicky Versavel verdween na haar rol als Brenda in Familie in de anonimiteit, maar de actrice blikt in Dag Allemaal terug op haar strijd tegen kanker…

“Toen ik in Dag Allemaal vertelde dat ik kanker had, kreeg ik meer dan 3.000 lieve brieven en kaartjes”, blikt Vicky Versavel terug op die periode. Maar plots werd ze bedolven onder de kritiek…

“Toen ik bekendmaakte dat ik geen chemo zou volgen, werd ik ineens verguisd”, voegt Vicky Versavel er stilletjes aan toe. En dan doet de actrice een opvallende bekentenis…

“Ik vind het minder moeilijk om terug te denken aan mijn ziekte dan aan wat er toen allemaal is geschreven.” Want één iets wil de voormalige Familie-actrice benadrukken…

“Ik was aan het vechten voor mijn leven en wist niet hoe het ging aflopen, en dan lees je dingen als ‘die is gek’ en ‘die heeft geen schijn van kans om te overleven’. Dat kwam keihard aan”, geeft Vicky Versavel grif toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts