Familie-actrice doet pijnlijke onthulling: “ik zou mezelf niet gelukkig noemen”

Vicky Versavel speelde jarenlang Brenda in Familie, maar verdween nadien uit beeld als actrice. Vicky vertelt nu een pijnlijk verhaal in Dag Allemaal…

Vicky Versavel heeft gebroken met Werner, haar grote liefde en de vader van haar kinderen. Vijf jaar geleden kwam het tot een ‘propere’ breuk, maar toch laat die littekens na…

Dag Allemaal post of de actrice momenteel wel gelukkig is, en daar heeft Vicky Versavel een opvallend antwoord op…

“Ik zou mezelf niet meteen ‘gelukkig’ noemen, maar dat wil ook niet zeggen dat ik ongelukkig ben”, benadrukt Vicky Versavel in Dag Allemaal. “Ik heb eerder het gevoel dat mijn leven op dit ogenblik on hold staat, in pauze-modus, en daar word ik niet blij van.” Eén ding wil Vicky daaraan toevoegen…

Het leven als single, zorgt ervoor dat ze minder snel belangrijke beslissingen neemt. “Ik denk dat ik gelukkiger zou zijn met een man, maar ik stel mij niet helemaal open voor een relatie, omdat ik bang ben om opnieuw gekwetst te worden”, aldus Vicky Versavel in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts