Familie-actrice Cyra Gwynth: “dat vond ik vreselijk…”

Cyra Gwynth heeft verrassend veel gemeen met haar personage Yoko in Familie. Net als Yoko groeide ook Cyra op zonder moeder…

Haar moeder vertrok terug naar de Filipijnen toen Cyra tien jaar was. Pas acht jaar later zag Cyra haar moeder opnieuw terug. En dat gemis van een moeder tijdens haar tienerjaren liet een serieuze impact na op Cyra Gwynth…

“Ik heb haar als tiener veel gemist en moest zonder haar opgroeien, maar dat maakte me misschien ook zo onafhankelijk en ondernemend”, aldus Cyra Gwynth in TV Familie. En dat leidt tot opvallende inzichten op de set van Familie…

“Ik begrijp mijn personage”, geeft Cyra toe in TV Familie. “Ik heb ook geleerd om vooral veel zelf te doen.” Eén ding wil de actrice benadrukken…

“Mijn moeder missen vond ik lange tijd vreselijk, maar dat gevoel probeer ik nu mee te nemen in mijn rol”, aldus Cyra Gwynth in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts