Familie-actrice Charlotte Sieben onthult: “spanningsboog is totaal verschillend”

Charlotte Sieben kennen we ondertussen allemaal als Louise in Familie, maar de 22-jarige actrice kende haar debuut in het theater.

De Familie-actrice ziet een groot verschil tussen haar televisiewerk en het theater: “De spanningsboog is totaal verschillend”, klinkt het bij Charlotte Sieben in TV Familie.

“In het theater acteer je chronologisch. Er is een begin, een midden en een einde. Bij ‘Familie’ worden scènes door elkaar opgenomen, in functie van de set- en personeelswissels”, verduidelijkt Charlotte Sieben in het weekblad. Al is er natuurlijk nog een ander groot verschil…

“Op de feedback van het publiek moet je vaak maanden wachten. In het theater weet je onmiddellijk wat de mensen in de zaal ervan vinden”, aldus Charlotte Sieben in TV Familie. De jonge actrice ziet een duidelijke reden waarom veel Vlaamse acteurs televisie combineren met theater…

“We leven in Vlaanderen, hé, niet in Hollywood. Je moet serieus uit je pijp komen als je van acteren wil kunnen leven”, aldus Charlotte Sieben in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts