Familie-actrice Belinda Voorspoels verliefd: “hij maakt me zó gelukkig!”

Belinda Voorspoels zien we tegenwoordig aan het werk als ‘Samira’ in Familie. De actrice die eerder al in Thuis meespeelde, onthult in Story dat ze een nieuwe vriend heeft…

“Ik kan je verklappen dat er sinds kort een man in mijn leven is”, klinkt het verliefd bij Belinda in Story. Wie is de gelukkige?

“Ik wil er niet te veel over uitweiden om onze privacy te respecteren, maar we zijn heel gelukkig. Mijn hart is helemaal verwarmd en vervuld.” Over haar nieuwe vriend kan Belinda het volgende vertellen…

“Ik voel me goed bij hem en kan 100 procent mezelf zijn”, aldus Belinda Voorspoels in Story. En dan kan de Familie-actrice slechts één conclusie trekken…

“Verliefd zijn is zo’n fijn gevoel, dat iemand jou oprecht graag ziet en ik die persoon ook. Voordien was ik ook al gelukkig, maar met de juiste partner wordt dat alleen maar groter”, aldus Belinda Voorspoels in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts