Familie-acteur Werner De Smedt opgenomen in ziekenhuis

Werner De Smedt is opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat om een geplande ingreep bij de Familie-acteur. Wat is er aan de hand?

“Ik sukkel al een heel jaar”, onthult Werner De Smedt in Dag Allemaal. “Toen ik stopte met roken, ben ik beginnen te lopen.” Maar daar liep het mis…

“Tijdens stretch oefeningen kreeg ik ineens pijn in mijn lies. Ik dacht dat het wel zou overgaan, maar in januari raakte ik niet meer vooruit”, doet de Familie-acteur zijn verhaal in Dag Allemaal. Een operatie drong zich op…

Werner De Smedt zal een nieuwe heup krijgen, nochtans een operatie die meestal enkel voor ouderen is weggelegd. Maar er was geen andere optie…

“Het kraakbeen bleek helemaal weg. Ik ben blij dat ik onder het mes mag, want ik kan me alleen nog binnenshuis bewegen. Ik heb geen leven meer”, aldus Werner De Smedt in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts