Familie-acteur Roel Vanderstukken: “ik was een wrak…”

Roel Vanderstukken kruipt al jarenlang in de huid van Benny in Familie. De acteur vertelt in TV Familie een opvallend verhaal over die rol…

Vreugde of verdriet spelen is voor een acteur een groot verschil, al benadrukt Roel Vanderstukken dat beide emoties toch nauw bij elkaar aanleunen. Roel verduidelijkt…

“Vooral qua intensiteit wanneer je bij het spelen de emoties ook waarachtig probeert te beleven”, verduidelijkt de Familie-acteur in het weekblad.

“Als ik als Benny een ganse dag emotionele scènes moet spelen, kom ik als een wrak thuis”, geeft Roel Vanderstukken toe in TV Familie. Al is er één groot voordeel aan de VTM-serie…

“Het leuke aan ‘Familie’ is dat ik in één seizoen zowel scènes met een lach als met een traan speel”, klinkt het bij Roel Vanderstukken in TV Familie. “En zo is het in een mensenleven vaak ook: je kunt op een jaar tijd van de hemel naar de hel gaan en terug.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts