Familie-acteur onthult verhaallijn: “het was intimiderend”

Het duurt niet lang meer voordat er een nieuwe slechterik opduikt in ‘Familie’. Sieg De Doncker maakt er zijn korte, maar krachtige intrede als Koen, en zal het leven van Lars, Leon en Raven op zijn kop zetten.

Ondertussen heeft Sieg er zijn eerste draaidag al eventjes opzitten en blikt hij in Tv Familie terug op die dag. “Het was behoorlijk intimiderend, want mijn eerste scène was met Kürt Rogiers. Hij ving mij goed op. Ik voel me bij ‘Familie’ omringd door mensen die me willen helpen om me in te werken.”

Wat er met het personage van Sieg zal gebeuren, dat valt nog even af te wachten. Maar Sieg kon al vertellen dat hij als een tornado het leven van Lars, Raven en Leon op zijn kop zou zetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts