Familie-acteur Jo Hens: “na mijn operatie heb ik een terugslag gehad”

Jo Hens moest voor zijn rol in Familie een pak fitter worden. In Familie ontdekt zijn personage Niko immers een passie voor boksen en daarvoor moest de 33-jarige acteur gezonder gaan leven. “Minder vetzakkerij eten en minder vaak doorzakken met de vrienden”, lacht Jo Hens in Primo.

De acteur begon met goede moed aan zijn nieuwe levensstijl, maar al snel kende hij een terugslag door een onverwachte operatie…

“Door een kleine operatie aan mijn stembanden heb ik wel een terugslag gehad en heb ik eigenlijk een maand stilgelegen”, geeft Jo Hens toe. “In die periode dat ik niet aan het sporten was, ben ik echter wel serieus op mijn eten gaan letten.” En dat werpt zijn vruchten af…

“De luie kant in mezelf heb ik tegenwoordig tamelijk onder controle”, klinkt het enthousiast bij Jo Hens in Primo. Zo gaat hij tegenwoordig met de fiets naar de set van Familie in plaats van met de wagen.

“Ik sta even snel aan de opnamestudio met de fiets dan met de wagen. Hooguit vijf minuutjes doe ik er langer over”, aldus Jo Hens in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts