Familie-acteur Jo Hens moet ingrijpen: “mijn lijf was niet gezond”

Jo Hens onthult in Primo dat hij voor zijn nieuwe verhaallijn in Familie zijn levensstijl heeft moeten omgooien. Nu ‘Niko’ in Familie een passie voor de bokssport ontdekt, besefte de 33-jarige acteur dat hij fitter moest worden.

Jo Hens vertelt in Primo dat hij zowel meer ging bewegen als ook op zijn voeding ging letten. Maar al snel ontdekte hij dat over eten praten toch een heikel punt blijft in onze maatschappij…

“Toen ik aan mensen vertelde dat ik op mijn eten ging letten, kreeg ik altijd spottend te horen: ‘Ja, want jij hebt dat nodig! Jij bent veel te dik!’” klinkt het geërgerd bij Jo Hens in Primo.

“Maar nee, daar gaat het niet over. Ik voelde gewoon dat mijn lijf niet gezond was, ook al vlogen de kilo’s er niet aan”, verduidelijkt Jo Hens in het weekblad. “Voor wat ik deed – dus eigenlijk niks van sport – en voor wat ik at – soms letterlijk drie of vier keer in de week frieten van de frituur – zou ik eigenlijk 130 kg moeten gewogen hebben.”

Jo Hens besefte al snel dat hij gezegend is met een goed metabolisme. “Die kilo’s kwamen er niet bij, maar ik voelde dat ik niet gezond was”, aldus Jo Hens in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts