Familie-acteur Jo Hens bekent: “ik was niet in staat die verhaallijn te spelen”

Jo Hens kruipt al jarenlang in de huid van ‘Niko’ in Familie. Momenteel is Niko in de ban van het boksen en de 33-jarige acteur onthult in Primo dat hij niet fit genoeg was om zo’n verhaallijn te spelen…

“Fysiek was ik eigenlijk helemaal niet in staat om zo’n verhaal te spelen”, geeft Jo Hens eerlijk toe in Primo. “Ik ben toen echt beginnen nadenken wat ik zou kunnen verbeteren. En het antwoord was heel simpel: gezonder gaan eten en veel bewegen.”

“Ik had daar voordien nooit veel rekening mee gehouden”, aldus de 33-jarige acteur in Primo. “Ik deed maar op: vetzakkerij eten en regelmatig eens goed doorzakken met de vrienden.” De acteur kwam tot het besef dat het tijd werd in te grijpen…

“Ik besefte altijd wel dat het tijd werd om daar eens iets aan te doen, maar verder had ik eigenlijk geen doel. Dat veranderde toen me dit boksverhaal werd aangeboden”, vertelt Jo Hens in Primo. Het was de externe stimulans die hij nodig had om zijn leven om te gooien…

“Op dat moment ben ik echt in gang geschoten en ben ik meer gaan sporten. Ik had geen excuus meer om er niet aan te beginnen en die excuses die zocht ik vroeger wel. Sinds enkele maanden ben ik echt anders gaan leven”, onthult Familie-acteur Jo Hens in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts