Familie-acteur Jan Van den Bosch: “eindelijk kan ik voluit lawaai maken”

Het verschil van de Jan Van den Bosch voor en na zijn scheiding, is structuur. “Vroeger was ik een ongelooflijke chaoot en stelde ik zaken makkelijk uit. Nu ben ik rustiger en leef ik meer gestructureerd”, licht hij in toe in Story.

Wanneer de acteur kinderloos is, wordt er hard gewerkt. De boodschappen gebeuren ’s zaterdags met een duidelijk gepland weekmenu. Dit alles als voorbereiding op de week met de kinderen. “Die structuur geeft me rust in mijn hoofd”, geeft Jan toe.

En tijd voor muziek natuurlijk. Jan speelt piano en trompet. Wanneer de kinderen niet bij hem zijn, kan hij zich eens goed laten gaan. “Dan kan ik eens voluit lawaai maken”, lacht de acteur.

Jan Van den Bosch verhuisde van Humbeek naar zijn geboortestad Mechelen. Die levendige stad heeft hij nu meer dan ooit nodig. Even snel naar de bioscoop, een museum bezoeken of lekker door de stad fietsen, dat kan enkel in een grootstad.

“Mijn kinderen vinden het heel fijn dat ze de ene week bij hun vader in de stad wonen, en de andere week bij hun moeder op het platteland”, besluit Jan in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts