Familie-acteur ging door moeilijke periode: “ik had negatieve gedachten…”

Momenteel gaat het prima met Amine Boujouh, maar de Familie-acteur zou daar vroeger helemaal anders op geantwoord hebben…

Amine Boujouh kennen we van #LikeMe en Familie en wanneer er in Citta, de weekendbijlage van Gazet van Antwerpen, gepolst wordt of het leven mild is geweest voor de jonge acteur, heeft Amine een duidelijk antwoord klaar…

“Twee jaar geleden had ik ‘nee’ geantwoord”, geeft Amine Boujouh eerlijk toe in Citta. De acteur ging toen door een moeilijke periode…

“Het was net uit met mijn vriendin, met wie ik drieënhalf jaar samen was. Ik verloor toen ook enkele vrienden. Ik raakte in de put, omdat ik niks meer deed en negatieve gedachten had.” Gelukkig kwam er een ommekeer…

“Maar nu denk ik anders. Ik heb een hechte familie en veel om dankbaar voor te zijn. Ik zie veel mensen die het veel slechter hebben.” De jonge acteur geeft toe dat hij soms in gesprek gaat met daklozen en dan kan hij slechts één conclusie trekken…

“En dan merk ik dat zij soms gelukkiger zijn dan iemand die in een loft aan de Schelde woont. Het leven is te kort om ongelukkig te zijn”, benadrukt Familie-acteur Amine Boujouh in Citta.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts