Familie-acteur excuseert zich bij kijkers: “ik was net geopereerd”

Yanni Bourguignon heeft duidelijkheid verschaft over een vreemd beeld in Familie. De acteur liep rond met een zwelling en legt op Instagram uit wat er aan de hand was…

“Voor de mensen die de aflevering van vanavond bekeken hebben en zich afvragen waarom ik in de scene met Mathias en Vanessa precies een hamster ben…”, begint ‘Cedric’ uit Familie zijn verduidelijking op sociale media…

“Ik was net geopereerd aan de linkerkant van mijn gebit en de ontsteking was blijkbaar nog goed aanwezig links vanavond”, verduidelijkt Yanni Bourguignon de ‘dikke kaak’ in de bewuste scène van woensdagavond. Al heeft de acteur ook goed nieuws…

“Ondertussen weer een normaal gezicht, hoor!” stelt Yanni Bourguignon de Familie-kijkers gerust op zijn Instagram Stories waarop hij enkele beelden van de scène deelt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts