Familie-acteur bekent: “scenaristen vroegen of ik daar een probleem mee had”

De verhaallijn rond Niko en de sexting is op zijn minst interessant te noemen. Nadat Niko collega Lucy leerde kennen op een beurs, gaat het al gauw de verkeerde kant uit tussen de twee. Na wat heen en weer ge-sms van onschuldige tot pikante berichtjes, vraagt Lucy om een naaktfoto. Niko trapt in de val en wordt niet veel later afgeperst door Lucy.

Voor de scène van de naaktfoto is acteur Jo Hens ook wel degelijk naakt gegaan. Al zal er niet veel te zien zijn. “De makers hadden me gevraagd of ik het zag zitten om naakt te gaan. Had ik dat moeilijk gevonden, dan hadden we, zoals altijd naar een oplossing gezocht. Dergelijk overleg is er trouwens bij elke plotlijn, zeker als die gevoelig kan liggen. Die werkwijze waardeer ik wel”, vertelt Jo in Dag Allemaal.

Jo had er in ieder geval geen problemen mee om naakt op de set te staan. “Ik ben een acteur en als een interessante verhaallijn dat vereist, doe ik dat gewoon. Ik voelde op de set geen enkele gêne.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts