Fabrizio: “Ik ben met de dood bedreigd”

Heeft Fabrizio gescoord met zijn deelnemer aan ‘De Bachelor’? Ja en neen, hij heeft regelmatig het bed gedeeld met de vrouwelijke deelnemers, maar er waren ook best veel heftige reacties op de sociale media.

“Ik heb echt veel haatreacties gekregen. Mails waarin ik een lafaard of een vuil varken wordt genoemd”, reageert Fabrizio in het weekblad Dag Allemaal.

En de kijkers van ‘De Bachelor’ gingen best wel ver in hun oordeel over Fabrizio. “Op Instagram zette iemand onder een foto met mijn zoontje: ‘Vies ventje, wat voor opvoeding geef jij aan je kind?’ Dat soort vreselijke zaken. Ik heb zelfs een doodsbedreiging gekregen”, geeft Fabrizio toe.

“Iemand vertelde in een videoboodschap hoe hij me kapot zou maken. Halverwege het filmpje ben ik gestopt met kijken, ik heb het verwijderd en die kerel geblokkeerd. Het was degoutant”, besluit Fabrizio in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts