Ex Axel Daeseleire onthult pikante details: “ik was toen niet de enige vrouw in zijn leven”

Axel Daeseleire is een echte womanizer. Hij laat vele vrouwen in zwijm vallen,  maar hij toont ook graag wat een groot hart hij heeft. Al is hij dan weer niet zo onschuldig als we zouden vermoeden.

In Dag Allemaal onthult een ex-vriendin van Axel enkele details/ “Hij heeft en enorm klein hartje en is heel gevoelig. Een man met wie je uren kan praten, ik heb altijd het gevoel gehad dat hij echt naar me luisterde. Hij heeft het imago van een macho, maar dat cultiveert hij zelf ook wel een beetje. Maar als je hem beter leert kennen, dan merk je dat dat niet klopt.”

Zijn ex-vriendin kwam ten tonele in het leven van Axel, op het moment dat hij niet klaar was voor een relatie. “Op dat moment was ik alleszins niet de enige vrouw in z’n leven. En hij was daar niet helemaal eerlijk over. Ik heb het een paar kansen gegeven, maar het was duidelijk dat het weinig zin had. Het is allemaal in alle vriendschap geëindigd. Je kan niet lang kwaad blijven op Axel, daarvoor is hij te charmant.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts