Evy Gruyaert schaamt zich niet langer: “ik ben gewoon een beetje anders”

Evy Gruyaert ontdekte pas in 2020 dat ze lijdt aan een vorm van autisme. De presentatrice ontdekte dat op een vreemde manier…

Het was omdat Evy zoveel van zichzelf herkende in haar zoon Alec dat ze uiteindelijk gediagnosticeerd konden worden met autisme… Al wil Evy Gruyaert één ding duidelijk maken…

“Ik ben niet op zoek naar labeltjes, maar het helpt me om te verklaren wat ik al mijn hele leven voel”, vertelt Evy Gruyaert in Story.

“Zonder dat ik me daarvoor moet schamen”, voegt Evy eraan toe. “Ik heb er vrede mee dat ik gewoon een beetje anders ben.” Autisme is niet het enige waar Evy Gruyaert rekening mee moet houden…

Evy Gruyaert is ook hoogsensitief en wordt behandeld voor angstgevoelens: “Die diagnose heeft mij niet veranderd, maar helpt me om beter te begrijpen wie ik ben. De ene dag is up, de andere down. En dat is oké”, publiceert TV Familie een uitspraak van Evy Gruyaert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts