Erik Van Neygen bezorgd om kleinkind: “Hij kreeg slag tegen zijn hoofd”

Erik en Sanne zijn één van die koppels die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Tijdens hun succesperiode in de jaren ’90 brachten ze tijdens hun optredens menig toeschouwer in vervoering door hun zachte stemgeluid en emotionele repertoire. Momenteel bouwen ze hun muzikale carrière af om meer tijd te maken voor hun kleinkinderen. Al loopt er soms ook al eens iets fout. Dat bekennen ze in Story.

“We letten op woensdagen op onze kleinzoon Artie. Een erg leuk kind met veel interesses. Hij is gefascineerd door muziek, maar evengoed door techniek”, zegt Erik. “Hij geeft Sanne en mezelf heel veel energie en levenskracht. En zelf blijf ik er ook jong door. Mijn conditie krijgt een boost door steeds achter hem aan te hollen”, lacht hij.

“Onlangs waren we op hem aan het letten en liep Artie in zijn enthousiasme met zijn hoofd tegen de tafel. In de daaropvolgende dagen viel hij regelmatig. We waren bezorgd dat hij iets aan die valpartij had overgehouden, maar gelukkig bleek dat niet zo te zijn”, aldus de opgeluchte opa.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts