Erik Goossens over Thuis: “er zit meer engagement in dan bij Familie”

Nadat hij ooit nog een pioniersrol had als Peter Van den Bossche in Familie, maakt Erik Goossens nu zijn comeback als acteur in Thuis. En die serie sluit veel beter bij hem aan, vertelt de acteur in Dag Allemaal.

“Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ‘Thuis’ met een ander engagement wordt gemaakt dan ‘Familie’. En dat blijkt te kloppen”, klinkt het bij Erik Goossens over zijn nieuwe werkgever.

“In ‘Thuis’ passeren er meer maatschappelijk interessante thema’s, die bovendien op een genuanceerde manier worden aangekaart”, verduidelijkt de acteur zijn standpunt in Dag Allemaal.

“‘Thuis’ voelt daardoor relevanter aan en toont meer wat er vandaag leeft.” Al wil Erik Goossens geen kritiek spuien op zijn voormalige collega’s van Familie…

“Ik wil geen afbreuk doen aan ‘Familie’, want ook dat is een mooi product van een goed geoliede machine. Maar daar kiest men toch voor een andere versnelling. Ik voel zoiets aan, omdat ik zelf ook tv-producties maak”, aldus Erik Goossens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts