Eric Goens: ‘Die komt er niet in’

Het zevende seizoen van ‘Het Huis’ wordt vanaf 2 november uitgezonden op één. Presentator Eric Goens wist heel wat grote namen te strikken en het beloofd weer de moeite te worden. De VRT heeft ondertussen drie extra seizoenen bijbesteld en de toekomst voor het programma ziet er dus goed uit.

Maar zijn er dan nog wel genoeg BV’s die willen meedoen aan het programma? Goens vertelt het in Het Nieuwsblad. “Elk jaar bel ik Tom Lenaerts Die heeft al schrik als hij mijn naam op het gsm-scherm ziet. ‘Is’t weer van dat, Eric’, zegt hij dan. ‘Het antwoord is nee.’ Maar ook Matteo Simoni zegt me elke keer: ‘Ik vind dat echt schoon, maar ik durf niet, echt niet.’”

En hoewel er BV’s zijn die weigeren, zijn er ook heel wat BV’s die zichzelf aanbieden. “Ik kan tien jaargangen vullen met mensen die zich aanbieden. Elk jaar bellen manager. Maar wie zichzelf aanmeldt, komt er per definitie niet in”, is Eric duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts