Emotionele getuigenis van Katja Retsin: “ben ik wel goed genoeg?”

Katja Retsin kennen e allemaal als presentatrice, maar eigenlijk was de eerste liefde van Katja altijd acteren. Nu komt ze met opvallend nieuws…

Katja Retsin behaalde op 51-jarige leeftijd haar diploma van de Nederlandse Acteursschool: “Het was een grote stap, maar dat wilde ik al heel lang doen”, geeft Katja toe in Story. Want Katja wil één iets duidelijk maken…

“Acteren was mijn allereerste liefde, maar ik voelde me er altijd onzeker over. Doorheen mijn carrière twijfelde ik ook vaak aan mezelf: ben ik wel goed genoeg?” Katja trok altijd één duidelijke conclusie…

“Ik voelde mij altijd presentatrice, nooit een volwaardige actrice. Tot nu. Ik heb mijn zelfvertrouwen gevonden”, benadrukt Katja Retsin in Story. Al was het serieus zwoegen om dat diploma te halen…

“Ik weet uit het verleden dat ik me comfortabel voel bij comedy, maar ik wilde tijdens mijn studie bewijzen dat ik ook andere genres aankan. Daarom werden de moeilijkere, serieuzere stukken naar mij geschoven”, vertelt Katja Retsin in Story. En daar wil Katja één iets aan toevoegen…

“In het dagelijks leven loop ik het liefst weg van dingen die buiten mijn comfortzone liggen. Nu kon dat niet. Dus ja, ik heb écht gezwoegd voor dat papiertje”, lacht Katja Retsin.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts