Ella Leyers onthult intiem ontspanningsmoment: “lekker in bad”

Ella Leyers geeft toe dat ze op het scherm vaak haar hyperactieve, extraverte en aanwezige zelve is, maar Ella heeft ook een andere kant…

Ella onthult in Story dat in ‘Over De Oceaan’ ook haar rustige kant getoond wordt. En dat vindt Ella niet onlogisch… Ze legt uit waarom…

“Tijdens de opnames word je drie weken lang geobserveerd, terwijl je anders maar een uur in de schijnwerpers staat en dat moment volledig pakt.” Al wil Ella Leyers daar in Story toch nog iets aan toevoegen…

“Los daarvan: ik ben wel iemand die goed alleen kan zijn, op mijn gemak. Ik moet niet altijd lawaai rond mij hebben, of vrije dagen volproppen met activiteiten.” Ella onthult ook haar ultieme ontspanmoment…

“Gewoon een beetje lezen en in bad zitten vind ik al zalig”, onthult Ella Leyers in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts