Ella Leyers maakte zich zorgen: “is dit wel normaal?”

Ella Leyers trok grote ogen toen ze deelnam aan het programma ‘Over De Oceaan’. Eenmaal dreigde het fout te lopen, dacht Ella…

Soms lag Ella in haar kajuit te slapen en waren de deiningen van het water zo heftig dat je maar bleef rollen…

“Of dat je door je raampje kijkt en ziet dat het waterpeil veel hoger is dan normaal”, getuigt Ella Leyers in Story. Eénmaal trok Ella toch naar de kapitein met een zorgwekkende vraag…

“Dan dacht ik wel eens: we gaan kapseizen. Maar dat was eerder een vervelend gevoel in plaats van schrik. Ik had alle vertrouwen in de kapitein.” En de kapitein stelde Ella ‘gerust’. Althans, op zijn eigen manier…

“Zolang hij niet panikeerde, leek me alles in orde. Ik vroeg dikwijls: ‘Is dit wel normaal?’ Maar dan zei hij al lachend: ‘Meisje, je hebt nog niets gezien’”, vertelt Ella Leyers over haar zeilavontuur in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts