Ella Leyers maakt zich zorgen: “dat is niet leuk voor mijn vrienden…”

Ella Leyers maakt zich soms zorgen om haar vrienden. Want Ella beseft één ding maar al te goed…

Waarvan wordt Ella Leyers ongelukkig, polst het Laatste Nieuws. “Te laat komen. En te weinig kunnen slapen. Dat maakt me niet alleen een beetje ongelukkig, het maakt me ook koleirig.” Al is er één ding dat er toch bovenuit steekt…

“Maar het meest misschien nog: het gevoel hebben tekort te schieten als vriendin”, geeft Ella Leyers eerlijk toe in Het Laatste Nieuws. Ella legt uit waarom…

“Ik kan er, door m’n job, niet altijd zijn en ik moet regelmatig iets afzeggen. Soms last minute. Omdat er iets verandert of uitloopt. Na een tijdje krijg je ook die reputatie.” Al wil Ella Leyers toch één ding benadrukken…

“Gelukkig heb ik heel begripvolle vrienden. Ze snappen het. Maar daarom vind ik het nog niet minder ambetant”, geeft Ella Leyers toe in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts