Elisabet uit De Mol onthult: “ik heb twee miskramen gehad”

Elisabet Haesevoets, de enige echte mol uit het gelijknamige programma is in oktober bevallen van een derde kindje, een dochtertje, dat de naam Charlize meekreeg. Het gezinnetje is voor Elisabet nu compleet en er komt geen vierde kindje bij.

Elisabet heeft het niet altijd gemakkelijk gehad om zwanger te worden en kreeg zelfs 2 miskramen te verwerken. Ze doet haar verhaal in Tv Familie. “Maar door Oscar en Nathan hebben mijn man en ik dat kunnen relativeren. Een miskraam is ook niet hetzelfde als een kindje verliezen. Maar hoe dan ook, die zorgen zijn voor ons van de baan. En nu… Nu is het alleen nog maar genieten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts