Einde carrière voor Gunther Levi ?

Zien we Gunther Levi ooit nog terug op televisie? De voormalige Familie-acteur lijkt te twijfelen…

“Ik weet soms niet hoe ik het allemaal gedaan heb, de voorbije jaren”, klinkt het bij Gunther Levi in Primo. “Ik word er 47 maar sinds mijn zestiende werk ik eigenlijk al zeven op zeven.” 

“Ik heb altijd zingen met acteren gecombineerd. Eerst ‘Wat nu weer?!’ en daarna 23 jaar ‘Familie’. Ik heb dertig jaar op een rollercoaster gezeten. Ik weet niet of ik daar ooit nog zin in heb”, durft de acteur toegeven.

“Ik had het er echt moeilijk mee. Ik werd eigenlijk geleefd. Ik moest altijd naar mijn horloge kijken: om dit uur moest ik daar zijn en op dat uur werd ik elders anders verwacht. Ik had altijd tijd te kort. Nu heb ik die stress niet meer. Het is perfect zoals het nu loopt”, geeft Gunther Levi toe. Zien we hem nooit meer terug op televisie?

Op die vraagt geeft Gunther Levi een mysterieus antwoord: eind dit jaar én volgend jaar staan er immers al enkele nieuwe projecten op de agenda. Voor tv? “Misschien”, klinkt het mysterieus bij Gunther Levi in Primo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts