“Een rol in Thuis zag ik niet zitten…”

Linda De Ridder staat na 17 jaar opnieuw samen op de planken met haar broer Sven De Ridder. De ondertussen 61-jarige actrice onthult in Story dat ze ooit een opvallend voorstel kreeg…

“Samenwerken met mijn broer voelt vooral heel vertrouwd aan. Aan één blik weten we al genoeg”, vertelt Linda De Ridder in Story. Het smaakt naar meer, al heeft Linda wel enkele voorwaarden…

Bij voorkeur zou een nieuwe samenwerking zich opnieuw op de planken afspelen, aldus Linda De Ridder. “Televisie zegt me niets meer…” Daar heeft ze al opvallende opportuniteiten laten schieten…

“Nochtans heeft een regisseur van Thuis vele jaren geleden eens bij mij gepolst of ik niet geïnteresseerd was in een rol, maar ik heb toen meteen bedankt”, onthult Linda De Ridder in Story. En daar had de actrice een duidelijke reden voor…

“’s Morgens heel vroeg naar een studio rijden en dan dat vele wachten, ik zie dat allemaal niet meer zitten”, aldus Linda De Ridder. Al laat ze de deur naar televisiewerk wel op een kier staan voor iets als een klein gastrolletje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts