Echtgenote Gunther Levi: “hij is géén romanticus”

Gunther Levi is géén romanticus, dat beweert althans zijn echtgenote Charlotte in Primo. En dan voegt Charlotte er één verrassende uitspraak aan toe…

“Dat is niet erg”, benadrukt Charlotte dat ze ermee kan leven dat haar echtgenoot geen romantische ziel is. Met bloemen moet de voormalige Familie-acteur sowieso al niet afkomen…

“Ik hou totaal niet van bloemen. Wat heb je daaraan? Een boeket gaat hooguit een week mee en na enkele dagen staat het al te stinken”, klinkt het bij Charlotte in Primo. Chocolade of een doos pralines mag dan weer wel. En hoe viert het koppel Valentijn?

“Ze krijgt die dag twee kussen in plaats van eentje”, lacht Gunther Levi in Primo. “Ach, ik ben wie ik ben. Ik ga nu niet speciaal voor Valentijn de grote romanticus uithangen. Dat zou fake zijn. We zijn veertien jaar samen, waarvan bijna zeven getrouwd, ik ga nu niet meer veranderen.” En dan doet Charlotte een opvallende uitspraak…

“Hij mág ook niet veranderen! Gunther is eigenlijk het hele jaar door lief voor me”, klinkt het teder bij Charlotte in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts