Dochter Jan Van den Bosch speelt mee in Familie: “dat vond ze vervelend”

Sam heeft niet het gevoel in de showbizzwereld mee te draaien. “Voor haar is het gewoon een hobby”, legt Jan uit in Story. Volgens hem is ze niet bezig met een carrière als actrice, hoewel ze wel talent blijkt te hebben.

De ervaren acteur beschermt zijn dochter voor de valkuilen van het BV-wereldje. “Dat ze zich niet te speciaal gaat voelen nu ze op tv komt, maar ik merk dat ze zelf geen belang hecht aan haar bekendheid.”

Zo hebben ze samen enkel de eerste twee afleveringen samen gekeken. Nu hoeft dat voor de jonge Sam al niet meer volgens haar vader.

“Acteren vindt ze leuk, maar ze wil liever niet bekend worden. Ze staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling, ze is een teruggetrokken en stil kind”, voegt papa Jan er veelzeggend aan toe.

Hij vertelt in Story nog dat haar fans haar één keer vroegen om op de foto te gaan. “Dat vond ze al wat vervelend. Ik leg haar uit dat dat erbij hoort, maar ik verplicht haar niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts