Dina Tersago onthult slechte gewoonte: “ik stuur ’s nachts berichtjes…”

Dina Tersago onthult in Story een slechte gewoonte waar ze toch eens komaf mee wil maken. Het haalt haar slaapritme immers onderuit. Met wat houdt Dina zich ’s nachts bezig?

Dina Tersago stuurt ’s nachts vaak nog berichten en mailtjes. Een slechte gewoonte waar ze best een einde aan maakt. De voormalige Miss België onthult waarom…

“Ook al ben ik doodmoe en zou ik beter mijn ogen sluiten, toch wil ik om 1 uur ’s nachts nog een sms’je sturen naar de andere mama’s van de kinderen uit de klas van mijn zonen omdat ik denk dat ik het anders vergeet”, vertelt Dina in Story. Dina onthult hoe ze al zeven jaar oververmoeid rondloopt…

Waarvoor mag je Dina altijd wakker maken? “Voor niets”, spreekt Dina Tersago duidelijke taal in Story. “Iedereen moet me vooral laten slapen. Ik ben al zeven jaar vermoeid sinds ik kinderen heb.” En dat leidt soms tot gevaarlijke situatie…

“Dat is een slaaptekort dat ik nooit van mijn leven nog kan inhalen. Soms moet ik mij met de auto zelfs een kwartier langs de kant van de weg zetten om even mijn ogen dicht te doen omdat ik zo moe ben”, vertelt Dina Tersago in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts