Dina Tersago krijgt noodoproep: “je moet nu echt naar hier komen”

Dina Tersago kondigde al bij de aankondiging van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw aan dat het een heftig seizoen wordt met heel wat onverwachte wendingen. Had Dina na 15 seizoenen al niet alles gezien?

“Ik ben misschien iets beter voorbereid op onverwachte wendingen, want vroeger was er inderdaad ook heel wat drama”, geeft Dina Tersago toe in Story. “Maar toch blij­ft het telkens een verrassing, hoor.” Al is er ook een voordeel aan verbonden…

“Aan de andere kant zorgt dat er wel voor dat Boer zkt Vrouw nooit saai wordt”, aldus Dina Tersago in Story. Maar dat betekent wel dat Dina zich als presentatrice erg flexibel moet opstellen…

“Klopt, ik ben altijd bereikbaar”, aldus Dina. En de ploeg rekent daar ook op. Zo onthult Dina een opvallende anekdote…

“Het gebeurt soms dat ik op een vrije dag ’s morgens een telefoontje krijg van de ploeg: ‘Dina, je moet nu echt naar hier komen.’ Dan weet ik dat ik in mijn auto moet stappen en vertrekken”, bekent Dina Tersago in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts