Dina Tersago: “ik durf wel eens roepen tegen mijn zoontjes”

Dina Tersago geeft toe dat opvoeden allesbehalve makkelijk is. Nu Isak en Thor ouder worden wordt het spreekwoord ‘kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen’ alsmaar duidelijker…

“Opvoeden is niet makkelijk, laat ons het zo zeggen”, lacht Dina Tersago in Story. “Ik probeer vaak wel de dingen uit te leggen, maar je kan niet eindeloos in gesprek gaan, hé.” 

“Nu moet je gewoon even luisteren”, houdt Dina Tersago zichzelf dan voor. Maar dat is niet altijd eenvoudig met Isak en Thor…

“Lastig, zeker met twee hevige en wilde jongens in huis die al eens durven te botsen. Ook met mij”, geeft Dina Tersago grif toe.

“Ik doe mijn best, maar soms durf ik eens te roepen. Zeker als ik moe ben. Achteraf verontschuldig ik mij dan wel bij Isak en Thor”, benadrukt Dina Tersago in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts