Dina Tersago hoort noodkreet van zoontjes: “het moest anders…”

Dina Tersago onthult in Story een pijnlijk verhaal over haar onregelmatig leven als presentatrice en tv-persoonlijkheid. Die onregelmatige uren zorgden plots voor problemen…

“Die onregelmatigheid maakt het soms lastig, ja”, geeft Dina Tersago toe in Story. “Opvang zoeken, de kinderen die je missen als je lang weg bent…” Al beseft Dina maar al te goed dat haar situatie niet uniek is…

“Ik wil niet klagen, alle werkende ouders hebben die problemen”, klinkt het nuchter bij Dina Tersago in het weekblad. “Ik probeer dat op te lossen door na enkele zware dagen toch een aantal dagen gewoon thuis te zijn.” Alleen in de zomervakantie liep het ooit fout…

De zomervakantie is traditioneel een erg drukke periode voor Dina Tersago waarin ze vaak opnames voor meerdere programma’s combineert. Eén jaar liep het uit de hand…

“Er is zelfs een jaar geweest dat Isak en Thor van het ene kampje naar het andere gingen. Op een bepaald moment zeiden ze: ‘Mama, we willen ook graag eens thuis zijn.’ Toen bese­fte ik wel dat ik het anders moest aanpakken”, aldus Dina Tersago in Story over de noodkreet van haar zoontjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts