Definitief einde voor Jacky Lafon bij Familie?

Het verhaal van Jacky Lafon bij Familie lijkt definitief voorbij. Zien we ‘tante Rita’ nooit meer terug in Familie?

Het is Jacky Lafon zelf die in Het Belang van Limburg reageert op de vele smeekbedes van de fans die dromen van een terugkeer van Rita Van den Bossche. De actrice heeft slecht nieuws voor hen…

Jacky Lafon zal níet terugkeren naar Familie. En dat is de keuze van de actrice zelf, want de makers van de VTM-serie zien een terugkeer van ‘Rita’ wél zitten. Jacky verduidelijkt haar keuze…

“Nochtans hebben de makers het me al twee keer gevraagd”, onthult Jacky Lafon in Het Belang van Limburg. Maar hun voorstel is té pijn voor de actrice…

“Ik zou enkel nog mogen terugkomen voor mijn eindplot, waarbij Rita dan sterft. En dat zie ik helemaal niet zitten”, geeft Jacky Lafon grif toe in HBVL. Al heeft de actrice nog een boodschap voor de vele Familie-kijkers…

“Ik weet maar al te goed dat ik nog ontzettend populair ben. Het applaus tijdens het 30 jaar Familie-feest in de Lotto Arena was hartverwarmend. Ik kon het amper droog houden”, bedankt Jacky Lafon de vele fans die haar altijd gesteund hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts