Deelnemen aan de Regi Academy drijft deelnemers tot tranen toe.

Sinds vorige week kan je op VTM2 kijken naar de ‘Regi Academy’. Daarin gaat Regi Penxten samen met Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Lester Williams en Camille Dhont, op zoek naar nieuw talent voor zijn volgende single. Geen gemakkelijke klus zal blijken.

Hoewel er heel wat talent de revue passeert, moeten Regi en zijn jury ook heel wat mensen teleurstellen. En dat brengt heel wat tranen met zich mee. Gelukkig kunnen de deelnemers terecht bij Camille, die iedereen een troostende schouder aanbiedt. “Als iemand in tranen uitbarst, vind ik dat zo jammer”, vertelt Camille in Dag Allemaal.

Maar Regi is streng en legt de lat hoger dan bij de doorsnee talentenjacht. “Hij of zij moet meteen mee kunnen op niveau van Jaap of Olivia”, zegt Regi. “Ik ben superstreng. Misschien wat té perfectionistisch. Maar ook als de camera’s weg zijn, moet ik ermee verder hé. Ik hang eraan vast, minstens voor een tijdje en misschien zelfs langer”, aldus Regi.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts