Deborah Ostrega over Véronique De Kock: “je wist meteen dat die slimme bitch het ging maken”

Ooit nam Deborah Ostrega deel aan Miss België, en dat in hetzelfde jaar als Véronique De Kock de wedstrijd won. “Ik wist het meteen: die gaat het maken. Zij was zo’n slimme ‘bitch’. Ik was volbewondering voor hoe zij kon aaien en paaien”, luidt het in Humo.

Meedoen aan Miss België en als babe in de media terecht komen, dat lijdt tot heel wat aanvragen voor pikantere fotoshoots. Dat ondervond ook Deborah. Zij vond haar eerste fotosessie voor Panorama (de voorganger van P-magazine) veel te bloot.

“Ik wilde zangeres worden, maar had geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Ik dacht: als ik op zo’n cover ga staan, kom ik misschien verder. Een fout idee, natuurlijk. Ik had toen dezelfde manager als Yasmine zaliger. Hij zette me tijdens die shoot onder druk en toen ik de cover achteraf te zien kreeg, was dat confronterend.”

Die shoot was ook nefast voor haar relatie, want haar ietwat preutse vriend maakte het na de shoot meteen uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts