Daphne Paelinck onthult geheimpje over Christine in Thuis

Daphne Paelinck is ondertussen een jaar verloofd met Randall Van Duytekom. Het koppel heeft twee kindjes samen maar het plannen van het huwelijk liep vertraging op…

“Veel tijd voor huwelijksvoorbereidingen hebben we nog niet gehad. Daar zit ook de moeilijke start van Mae voor iets tussen natuurlijk”, verwijst de Thuis-actrice naar haar moeilijke zwangerschap in Primo. Al wil Daphne Paelinck één ding duidelijk maken…

“Sowieso zal ik geen irrationele en naar perfectie strevende bruid zijn, zoals mijn personage Christine in ‘Thuis’. Da’s niet de aard van het beestje”, benadrukt Daphne Paelinck in Primo. Hoe moet het huwelijk er dan wél uitzien?

“Randall en ik willen van onze bruiloft vooral een leuk feest maken zonder veel tralala. In openlucht, met foodtrucks. Of een ceremonie die onze vrienden in elkaar hebben gestoken.” Eén besluit nam het koppel al wél…

“Randall en ik hebben zelfs al gezegd dat we mijn bruidsjurk sámen zullen kiezen”, onthult Daphne Paelinck in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts